Professionals voor ondernemers

Professionals voor ZZP-er, VOF en BV

Uit onderzoek en ervaring blijkt dat veel kleine ondernemers die zelf hun administratie voeren daarin onnodig veel tijd en energie steken.
Verder wordt door de beperkte fiscale kennis onvoldoende geprofiteerd van fiscale voordelen.

De administratie wordt uit “een oneigenlijke kostenoverweging” in veel gevallen erbij gedaan maar is dikwijls niet het leukste werk voor een ambitieuze ondernemer met liefde voor zijn vak. De snelheid van verwerken van de financiële documenten in de administratie, de fiscale kennis of kosten wel of niet aftrekbaar zijn, is vaak erg beperkt.
Een combinatie van een gedeelte zelf doen (bijvoorbeeld facturering binnen uw eigen financiële administratie) en een gedeelte uit besteden voldoet in veel gevallen beter.

Bij de keuze voor uitbesteding van uw administratie is belangrijk dat u inzicht heeft in de voor- en nadelen van zelf de administratie voeren en dat u ook bij uitbesteding voortdurend en volledig inzicht heeft. Daarom is het zo belangrijk dat u zaken doet met een voldoende flexibel kantoor en dat u als klant een vast aanspreekpunt krijgt.

Het is wel eens goed iemand anders mee te laten kijken naar uw werkwijze en administratieve organisatie. Iemand die uw werkwijze wat afstandelijker bekijkt. Maar natuurlijk wel met verstand van zaken. Met ruime ervaring in het bedrijfsleven met zzp-ers, de vennootschap onder firma (vof) en de besloten vennootschap (bv).

Dan heeft u aan Van Rijswijk Administratie- en Adviesburo een prima partner.
Met jarenlange ervaring in het nationale en internationale zakendoen. Een adviseur die met kennis van zaken met u meedenkt, onder het motto: Meer inzicht, meer rendement.

Graag lichten wij u in een vrijblijvend persoonlijk gesprek toe wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen. Geïnteresseerd in een open eerlijke en efficiënte benadering? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom naar Van Rijswijk Administratie- en Adviesburo?