De ondernemer centraal

VAN RIJSWIJK Administratie- en Adviesburo eigentijds, laagdrempelig, klantgericht en betrokken met een uitgesproken drive voor toegevoegde waarde.

Alles draait bij ons om tevreden klanten, ongeacht de omvang van uw onderneming, de branche waarin of onder welke rechtsvorm u actief bent.
Onze filosofie gaat uit van de gedachte dat u meer mag vragen van een administratiekantoor dan alleen het verwerken van uw administratie of het invullen van de belastingaangifte.

Ondernemers hebben dringend behoefte aan snelle en betrouwbare informatie uit de boekhouding van het eigen bedrijf. Informatie die maandelijks beschikbaar en betrouwbaar moet zijn om het bedrijf te sturen. U wilt duidelijk de vinger aan de pols houden. U streeft naar verlaging van de kosten en verhoging van uw rendement, want daar draait het om.

U kunt kiezen om uw gehele administratie uit handen te geven om zo uw handen vrij te hebben om te ondernemen. U kunt er ook voor kiezen uw kosten zo laag mogelijk te houden door zelf te boeken en alleen de controle aan ons te laten. Wij bieden een meer dan uitstekend alternatief voor het Internetboekhouden waarbij u middels Snelstart direct met ons kunt communiceren, betrouwbaar, snel, goedkoop en altijd up-to-date zonder dat er een diepgaande administratieve kennis nodig is. U ontvangt van ons een complete jaarrapportage voorzien van een uitgebreide analyse van de financiële positie. Daarmee heeft u een extra instrument in handen om een solide financieel beleid te voeren of om externe partijen, zoals een bank, op een juiste en overtuigende wijze inzicht te geven in uw onderneming.

Starters
Starters kunnen wij volledig begeleiden om zo de start tot een succes te maken. Ons speciaal starterstarief voor het eerste jaar wordt door starters in ons klantenbestand positief ervaren.
Een goede start begint bij een degelijke voorbereiding. Voor een startende ondernemer zijn wij als adviseur de betrouwbare rechterhand en een klankbord bij het opstellen van een bedrijfsplan en prognoses.

Als adviseur…. Voor elke ondernemer is de adviseur de betrouwbare externe partij. Iemand die met kennis van zaken en met jarenlange ervaring met u meedenkt, onder het motto:

Meer inzicht, meer rendement.